HelloTwello

HelloTwello heeft een milieuvriendelijk natuurhuis, een kleinschalige camping en een natuurhuisje. Onze accomodatie ligt prachtig in het IJssellandschap dichtbij Deventer waar u in alle rust van uw vakantie kunt genieten. Naast de fraaie ligging er is veel ruimte voor de natuur en voor elkaar. In samenwerking met landschapsbeheer Gelderland is een nieuw inrichtingsplan opgesteld en uitgevoerd. Bij de inrichting is gekeken naar de landschapsstructuren die rond 1900 in het gebied aanwezig waren. Het buitenterrein is ingedeeld naar de natuurlijke inrichting, daardoor hebben de natuurhuizen en camping veel charme en ruimte voor de bezoekers.

Het natuurhuis bestaat uit 5 comfortabele tweepersoons slaapkamers waarvan 3 met eigen sanitair, een woonruimte en een professionele  keuken. Het natuurhuis wordt als geheel verhuurd.Het natuurhuis heeft een grote vergaderruimte die geschikt is voor zakelijk bijeenkomsten, workshops en cursussen. Maar ook de buitenruimte leent zich goed om met groepen aan de slag te gaan.We kunnen u helpen met het opstellen van een leuk programma. Het afgelopen jaar hebben we zakelijke bijeenkomsten gecombineerd met outdoor activiteiten en bbq workshops.

De mini camping heeft zeer ruime kampeerplaatsen met aparte sanitaire voorzieningen. De kampeerplaatsen liggen op verschillende veldjes omzoomd door heggen. Het gezamenlijk huren van het natuurhuis en kampeerplaatsen is ook mogelijk en zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten voor grotere groepen.

Het natuurhuisje is vakantiehuisje voor maximaal vier personen. Het is geschikt voor fietsers, wandelaars of rustzoekers. Het huisje is 25 m2 groot en heeft een keuken met kookplaat, magnetron/oven en koelkast en een toilet. Op de onderstaande buttons kan je klikken naar je interesse.