HelloTwello

De juiste mix van natuur en cultuur

Onze accommodatie ligt prachtig centraal in het IJssellandschap, dichtbij de Veluwe en Salland, waar je in alle rust van je vakantie kunt genieten. Het is een uitvalsbasis voor uitstapjes in de mooie IJsselvallei, de oude Hanzesteden, musea of andere bezienswaardigheden. Op ons terrein vind je de ruimte, de natuur en rust. We hebben samen met landschapsbeheer Gelderland een inrichtingsplan voor ons terrein gemaakt dat past bij deze streek. Het buitenterrein is ingedeeld met veel heggen en daardoor hebben het natuurhuis en de camping veel charme en voldoende privacy. Onze gasten beschrijven ons terrein als klein en beschut, praktisch ingericht en met uitstekende (sanitaire) voorzieningen. Onze gebouwen en inrichting passen bij actieve natuur- en cultuurgenieters die er graag op uit trekken.

Kleinschalig met persoonlijke aandacht

We willen jou een goed gevoel geven. Door onze kleinschaligheid zijn we gemakkelijk aanspreekbaar. Als je voor of tijdens je verblijf jouw wensen kenbaar maakt  kunnen we je helpen met tips voor een leuk verblijf. Je zult ervaren dat onze locatie een prima uitvalsbasis is voor o.m. fietstochten langs de IJssel of op de Veluwe, stedenbezoek, het recreatiepark Bussloo of andere bezienswaardigheden. We hebben ook ons lijstje met onze favorieten, kijk even verder op de website bij activiteiten voor meer informatie.

Schoon, groen en biologisch

HelloTwello is 2,4 hectare groot. Op dit terrein staat een natuurhuis voor 10 personen, een klein natuurhuisje voor 4 personen en een kampeerveld. Heel divers maar wel kleinschalig. Onze moderne gebouwen zijn duurzaam ontworpen, gebouwd met de nieuwste technieken. We maken gebruik van zonnepanelen, zonnecollectoren en buffervaten. Per saldo leveren wij energie aan de nutsbedrijven en maak jij gebruik van water dat door zonnecollectoren is verwarmd. Op ons terrein zie je onze biologische moestuin en fruitboomgaard. We proberen het jaar rond uit onze moestuin te eten en we maken van onze appels en peren uit de boomgaard heerlijke biologische appelsap. We zijn fokkers van een oud Hollands kippenras, de Drentse Hoen, die vrij over het terrein scharrelt. Je kunt ons helpen een bijdrage te leveren aan onze levenswijze door jouw afval zoveel mogelijk te scheiden en bewust met warm water om te gaan.

Jouw inbreng, ons belang

Wij zijn heel blij met jullie positieve reacties. Maar we willen jullie vragen om ons ook advies te geven. Wil je ons laten weten of je verwachtingen of wensen zijn uitgekomen. Wat vind je leuk en heb je nog tips voor ons? We vinden het ook interessant of je ons aanbeveelt bij je vrienden of familie. We zullen je daar soms naar vragen maar je kunt ook een boodschap achterlaten in onze brievenbus of via de mail.

Als je interesse hebt om bij ons te verblijven kan je klikken op de onderstaande buttons naar keuze.