Mini Camping

Onze camping is vanaf 26 mei tot 5 september 2022 geopend en alleen te bezoeken als u gereserveerd heeft.  Wilt u reserveren : mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het reserveringsformulier op deze site : u krijgt dan zsm een bevestiging. U mag ook bellen maar we zijn niet altijd in staat om de telefoon op te nemen: telnr 0571-298939. Door de aanwezigheid van onze eigen levende have zijn huisdieren (honden en katten) niet toegestaan. In de weekenden kunt u alleen voor min. 2 nachten boeken. 

Op de Mini camping zie je ruim opgezette standplaatsen op kleine veldjes omzoomd door heggen. Onze gasten zijn uitermate tevreden over onze kleinschaligheid en de schone sanitaire voorzieningen. We hebben max 15 beschutte plaatsen en auto’s staan op een aparte parkeerplaats. De standplaatsen zijn geschikt voor tenten en kleine campers tot maximaal 7 meter lang. U kunt bij ons uw chemisch toilet ledigen.

 

douche1.jpg

De camping heeft een beperkt aantal elektra aansluitingen maar we beschikken wel over goede voorzieningen met een koelkast in het sanitaire gebouw. De nieuwe sanitaire voorzieningen zijn voorzien van warm water dat wordt opgewekt door zonnecollectoren. Daarom willen we je vragen om vooral ’s avonds te douchen als de boilers volledig verwarmd zijn.

 

douche.jpg