Mini Camping

Onze camping is vanaf 9 mei tot 9 september 2024 geopend en alleen te bezoeken als u gereserveerd heeft. Let op op 24 juli is onze camping gesloten en ook vanaf 2 tem 17 augustus!!! U kunt reserveren via het reserveringsformulier op deze site. U krijgt dan zo spoedig mogelijk  bevestiging van ons. In de weekenden kunt u minimaal voor 2 nachten reserveren.


Op de mini camping zijn de standplaatsen omzoomd door heggen. We hebben 15 standplaatsen (9 standplaatsen met elektriciteit en 6 standplaatsen zonder elektriciteit. De auto's worden na het uitladen geparkeerd op een apart parkeerterrein. De standplaatsen zijn geschikt voor tenten en kleine campers tot maximaal 7 meter lang. De kleine campers kunnen het chemisch toilet ledigen, maar de waterreservoirs kunt u het beste thuis vullen.

Door de aanwezigheid van onze eigen levende have zijn huisdieren (honden en katten) niet toegestaan.

 

douche1.jpg

De sanitaire voorzieningen zijn voorzien van warm water dat wordt opgewekt door zonnecollectoren. Daarom willen we je vragen om vooral ’s avonds te douchen als de boilers volledig verwarmd zijn.

De camping heeft een beperkt aantal elektra aansluitingen maar we beschikken wel over goede voorzieningen met een koelkast in het sanitaire gebouw. De elektische aansluitingen bij de standplaatsen zijn niet geschikt voor het opladen van auto's. Voor het opladen van electrische auto's adviseren wij u om in het dorp Twello een plek te zoeken b.v. bij het gemeentehuis van Twello.