Mini Camping

Onze camping is tot 4 oktober 2021 geopend  Wilt u reserveren : mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het reserveringsformulier op deze site : u krijgt dan zsm een bevestiging. Bellen kan na 18.00.

Op de Mini camping zie je ruim opgezette standplaatsen op kleine veldjes. Onze gasten zijn uitermate tevreden over onze kleinschaligheid en de schone sanitaire voorzieningen. We hebben max 15 beschutte plaatsen en auto’s staan op een aparte parkeerplaats. De standplaatsen zijn geschikt voor tenten en kleine campers tot maximaal 7 meter lang. U kunt bij ons uw chemisch toilet ledigen.

 

douche1.jpg

De camping heeft een beperkt aantal elektra aansluitingen maar we beschikken wel over goede voorzieningen met een koelkast in het sanitaire gebouw. De nieuwe sanitaire voorzieningen zijn voorzien van warm water dat wordt opgewekt door zonnecollectoren. Daarom willen we je vragen om vooral ’s avonds te douchen als de boilers volledig verwarmd zijn.

 

douche.jpg

De minicamping is geopend van medio april tot eind september. Wij hebben een beperkt aantal plaatsen en daarom vragen we je tijdig te reserveren via onze website Door de aanwezigheid van onze eigen levende have zijn huisdieren (honden en katten) niet toegestaan. Als je interesse hebt, klik dan op de button tarieven.

 LET OP !! De eerste twee weken van augustus is onze minicamping NIET te boeken, we zijn VOL !!