Blog

HelloTwello-blog

De IJsseltheaterfietstocht is een fietstocht voor de hele familie van ongeveer 30 kilometer. Per dag fiets je een andere route en geniet je van andere optredens. Ook is inmiddels de Veluwse zijde van de IJssel ("onze kant van de IJssel") aangehaakt bij dit mooie evenement en komt de IJsseltheaterfietstocht ook door de gemeente Heerde en Epe. De IJsseltheaterfietstocht is een fietstocht voor de hele familie van ongeveer 30 kilometer. Per dag fiets je een andere route en geniet je van andere optredens. Sinds  2007 is eind mei het weekend dat zo’n 2000 mensen op de fiets stappen om het Sallandse IJsselgebied te doorkruisen en via de mooiste en vaak onbekende plekken te kunnen genieten van theater, muziek, acrobatiek en gezellig samenzijn. Elk jaar zijn er andere verrassende locaties waar je een voorstelling kan zien.

Ook zin om nog even weg te gaan met het Hemelvaartsweekend? We hebben op de camping nog enkele plekken vrij (zonder electriciteit ,we hebben een koelkast in ons sanitair gebouw). Ons natuurhuisje is ook nog beschikbaar, onderstaande foto geeft het uitzicht weer vanuit ons natuurhuisje. Tot ziens? !

De koeien zijn er weer! dit jaar hebben we van boer Evert 3 prachtige roodbonte koeien te leen.

 

 

Wat een goed nieuws: 1 tot en met 3 juli staat de binnenstad van Deventer weer ‘Op Stelten’. Op het programma staan weer nationale en internationale topvoorstellingen uit Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Nederland. Op dit moment wordt de laatste hand aan het programma gelegd. Welke theatergroepen precies naar Deventer komen, wordt begin mei bekend. Eén tipje van de sluier kunnen we al oplichten: Close-Act komt terug!

Vanaf zaterdag 9 t/m maandag 18 april is er weer de Deventer Boekenweek op diverse locaties in Deventer, zie voor meer info
www.deventerboekenweek.nl

Sinds kort hebben we ons natuurhuisje voorzien van een electrische stralingskachel en een verwarming om baddoeken aan te drogen. Dus ook als het wat kouder is kun je prima verblijven in ons natuurhuisje. En in de omgeving is er genoeg te doen: fietsen ,wandelen, schaatsen op de ijsbaan in Deventer, stadswandeling in de oude binnenstad etc. Interesse? Stuur ons een mail :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of boek via ons reserveringsformulier. Tot ziens!

Moeilijk om weer een kado te bedenken voor onder de kerstboom? Geef een verblijf bij HelloTwello kado!  U kunt reserveren voor zowel ons natuurhuis, ons natuurhuisje of onze camping. Iets leuks om naar uit te zien. Stuur een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel om te vragen naar de mogelijkheden, wij helpen u graag.

 

Vanwege de onzekerheid rondom Covid-19 vragen veel van onze vakantiegasten naar het annuleringsbeleid :
Onze annuleringsvoorwaarden zijn als volgt: onze vakantiegasten bieden we de mogelijkheid kosteloos om te boeken naar een andere periode, waarbij de reeds voldane betaling als aanbetaling blijft staan voor een volgende boeking. Kiezen gasten voor een duurdere periode of liggen de tarieven een jaar later hoger, dan spreekt het voor zich dat gasten extra moeten bijbetalen. Bovenstaande is alleen van toepassing indien wij als gevolg van beperkende maatregelen vanuit de overheid niet in staat zijn (toegestaan is) om vakantiegasten te ontvangen. Mochten jullie vanwege de dan heersende corona regels niet mogen komen betalen we de aanbetaling minus 25,00 administratie kosten terug en is deze boeking geannuleerd. De heersende coronaregels worden specifiek uitgelegd op de Hiswa Recron site de laatste berichtgeving (dd 27-12 -2021) is als volgt "In de coronawet (artikel 6.12) staat dat er geen verblijf aangeboden mag worden tot en met 15 januari 2022 om 05.00 uur, aan meer dan twee personen van dertien jaar en ouder per verblijfplaats. Uitzondering hierop zijn gezinnen die staan ingeschreven op hetzelfde adres. Dit betekent dat groepsaccommodaties, vakantiehuizen en bungalowparken enkel huishoudens mogen ontvangen of maximaal twee personen van verschillende huishoudens per accommodatie. Indien gasten toch willen annuleren dan gelden de algemene annuleringsvoorwaarden "Ongerust’ of ‘huiverig’ zijn voor Covid-19 is geen geldige reden voor vakantiegasten om te kunnen annuleren. Hierbij hanteren we de volgende annuleringsvoorwaarden : Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze bedragen zijn bij annulering tot 14 dagen voor de dag van aankomst 30% van het totaal factuurbedrag en bij annulering vanaf de 14e dag voor aankomst of later het volledige totaal factuur bedrag.We adviseren onze vakantiegasten bij deze te kijken naar de mogelijkheden van een annuleringsverzekering.

 

Voor iedereen was 2020 een bijzonder jaar. Vanaf half maart ging HelloTwello op slot terwijl het voorseizoen zo mooi was. Een domper voor alle families, vrienden en echtparen die bij ons hadden geboekt en die wij moesten teleurstellen. Gelukkig wilden veel van jullie reservering verplaatsen naar 2021. Na deze eerste stille lock down hadden we een druk zomerseizoen met veel kampeerders. Het was leuk om zoveel diverse gasten te mogen verwelkomen. In de zomer van 2020 is ons nieuwe natuurhuisje in de verhuur gegaan. Dit trekt steeds meer gasten en blijkt ook een goede aanvulling voor lange afstand fietsers en kleine groepen.

 

In september weer een lock down die nog steeds niet opgeheven is en voor HelloTwello meer impact heeft. Jose is weer aan het werk als lerares en dat betekent dat we de mini camping klein houden. Daarbij willen we alle kampeerders vragen om je aan te melden via onze website of telefoon .Uiteraard hopen we dat snel de coronamaatregelen versoepelen en we weer meer huishoudens mogen verwelkomen in ons natuurhuis. De lente komt eraan ook het moment dat iedereen is gevaccineerd,voor nu hou vol en hopelijk tot ziens!

 

  1. Nodig vrienden /familie uit en ga samen bakken. Maak b.v eens een High Tea of een uitgebreide Indonesische rijsttafel. Geen zin om zelf te bakken? Een kant en klare High tea is ook heel leuk bij de very British Tearose in Deventer: tearose

Op zondag 2 februari klinkt er door de hele schouwburg muziek. Overal. Zowel boven als beneden, in de grote zaal, de foyers, en zelfs in het halletje. Altijd al eens op een trompet willen blazen, willen drummen, op een viool willen strijken of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de Deventer MuziekMaak Dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen alle kinderen van 4 t/m 12 jaar gratis meedoen aan een diverse workshops. Je kunt verschillende instrumenten uitproberen en er zijn leuke optredens. En doe mee aan de living statues puzzeltocht en de speciale muziekbingo. zie voor meer info: www.deventerschouwburg.nl