Blog

HelloTwello-blog

( Te laat ,, Omdat we een annulering hebben voor het weekend van 20 oktober tem 23 oktober kunt u dit weekend nu boeken met 10% korting op de weekend prijs) . Of u krijgt 10 % korting op de midweekprijs als u boekt  vanaf 23 oktober tem 27 oktober. U kunt boeken via ons reserveringsformulier op onze site of even een mail met uw gegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tot ziens!

De zomervakantie is (bijna) voorbij maar het goede nieuws is ons natuurhuis (max 10 personenen) is vanaf 23 tem 27 oktober nog te boeken en ons natuurhuisje( max 4 personen) is nog vrij in de herfstvakantie. Heerlijk nog genieten van de herfstkleuren, wandelen, fietsen,lezen en/of gewoon relaxen! Belangstelling? kijk voor meer info verder op deze site: boeken kan via het reserveringsformulier of stuur ons een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tot ziens? ! 

Regen? Er zijn nog steeds leuke activiteiten te doen in en rondom Deventer. Kijk eens naar de activiteiten van het Woord waarde festival komende dagen in Deventer https://www.deventerboekenmarkt.nl/woordwaarde-festival/. Een festival voorafgaand aan de bekende Deventer Boekenmarkt. Verder zijn er ook mooie optredens te beluisteren tijdens  Muziekzomer Gelderland deze vindt plaats van 28 juli t/m 12 augustus 2023. Dit is het festival waar jonge professionals en het toptalent van de conservatoria prachtige programma's presenteren op de meest bijzondere locaties.Voor meer info zie https://www.muziekzomer.nl/. Alvast veel plezier!

We zijn tijdens Deventer op Stelten vanaf 7 juli tem 9 juli helemaal volgeboekt.

Nog zin om in eigen land op vakantie te gaan? We hebben nu een actie voor de nog beschikbare data in de maand juli voor ons natuurhuis . U krijgt 10% korting op onze week of weekend prijs ( deze actie geldt niet voor de midweken) als u nu ons natuurhuis boekt. Interesse? stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0571 298939. Tot ziens? !

Vanwege een annulering is ons natuurhuis HelloTwello ( max 10 personen) nog vrij aanstaande Hemelvaart vanaf 18 mei tot 22 mei. Heeft u belangstelling stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 06-17951775 . Tot ziens?

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei vindt een uniek event plaats in alle 9 Hanzesteden die het Hanzejaar vieren! Tijdens dít weekend is er een speciale Hanze Escape te spelen, dus houdt je agenda vrij en speel deze leuke game in Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen of Zwolle (of in alle steden!).zie voor meer info:

https://www.deventer.info/hanzejaar2023/programma/escape-event/

Kom je ook? De IJsselbiënnale is een tweejaarlijkse internationale buitententoonstelling met prikkelende kunstwerken langs de IJssel en een uitgebreid cultureel programma de Nevengeul.Op diverse locaties langs de route zoomen maar liefst 27 kunstenaars in op de verhouding tussen mens en landschap. Installaties, poëtische sculpturen, indrukwekkende en onverwachte plekken, performances, en andere ingrepen in het landschap. Onder de titel Grondtonen stelt IJsselbiënnale 2023 de aarde, bodem en grond centraal. Een fietsroute van ruim 100 kilometer voert je in vijf etappes van 17 juni t/m 17 september door de IJsselvallei, langs landgoederen, waterwerken, natuurgebieden en haar Hanzesteden langs alle kunstwerken en de vele activiteiten. HelloTwello is uitstekend gelegen om deze buitententoonstelling te beleven. Je kunt bij ons kamperen of ons natuurhuisje of natuurhuis huren als prima uitvalsbasis. Meer info: https://ijsselbiennale.nl/ijsselbiennale-2023/

 230306132216 ijsselbiennale

Het jaar 2023 wordt een feestelijk jaar! Tijdens het Hanzejaar staan Deventer en de acht andere Hanzesteden in Oost-Nederland van 1 april t/m 31 december 2023 in het teken van het eeuwenoude Hanze-gedachtengoed. Het programma varieert van feestelijk tot educatief en van cultureel tot economisch. Het programma in Deventer focust zich op de Hanzestad van vandaag, als vernieuwende en eigenwijze stad! meer informatie is te vinden op deze website: https://www.deventer.info/hanzejaar2023/programma/

De Lichtjeswandeling in Deventer is van 4 november t/m 8 januari 2023. Heb je voor Kerst geen tijd, dan kun je weken erna dus ook nog de stad in voor de lichtjeswandeling. De gehele route is kinderwagen- en rolstoelproof. Je kunt de lichtjeswandeling helemaal zelf lopen. Er is geen vaste route of startpunt, en je kunt de route gemakkelijk langer of korter maken. Bekijk de kaart van de lichtjesroute om alle acht lichtobjecten te vinden

Een nieuw spel te koop bij spelletjes winkel Willem 2 in Deventer . Gemaakt door 4 bewoners uit Deventer, ze hebben er anderhalf jaar lang aan gewerkt en het heet Padslag. “Er zijn vier categorieën: Slimmerik, Uitbeelden, Alleskunner en Liegbeest of Goudeerlijk. Het doel is om de juiste kaartjes van de verschillende categorieën te verzamelen. Het spel is in eerste instantie voor de gezelligheid, maar uiteindelijk ga je elkaar door Padslag ook echt beter leren kennen.” Intussen zijn er al bijna 300 spellen verkocht en ligt het spel fysiek in de winkel bij Koning Willem in Deventer. https://koning-willem.com/spellen/