Natuurhuis

HelloTwello is speciaal ontworpen als een duurzaam natuurhuis en is gebouwd met de nieuwste technieken. Door het gebruik van zonnepanelen, zonnecollectoren, buffervaten en pelletkachel proberen we energieneutraal te werken.

Het natuurhuis bestaat uit 5 comfortabele tweepersoons slaapkamers waarvan 3 kamers met eigen sanitair. De woonruimte van het natuurhuis beschikt over 2 zitbanken, 10 eetkamerstoelen 2 tafels, een tv en een kast vol spelletjes en speelgoed. De keuken heeft 2 koelkasten, oven, magnetron, koffiezetapparaat, nespresso apparaat, waterkoker, afwasmachine 2 inductiekookplaten en veel keukengerei om lekker te koken. Het natuurhuis wordt als geheel verhuurd.

Optioneel kan je ook standplaatsen op de minicamping reserveren of de multi-functionele ruimte huren. Indien je dat wenst zijn onze standplaatsen te huur met tenten en toebehoren.

Het is een ideale ruimte voor familie of groepen die elkaar willen ontmoeten en willen genieten van de rust en ruimte. De unieke ligging in de nabijheid van de IJssel en de oude Hanzestad Deventer geven veel mogelijkheden voor een leuke vakantie. Als je interesse hebt, klik dan op de button tarieven.