Blog

Wellicht een van uw goede voornemens? deelnemen aan de 67ste editie Vierdaagse van Apeldoorn. De eerstvolgende editie van de vier wandeldagen in Apeldoorn is van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juli 2020. 

Deze dagen zijn niet alleen plezierig voor doorgewinterde wandelaars maar ook voor beginners. Bovendien wandelt jong en oud mee. Waarom? Omdat deelnemers niet persé 4 dagen hoeven te wandelen en kunnen kiezen uit korte en lange afstanden. Er is keus uit afstanden van 12, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. En wandelaars kunnen ook 1, 2 of 3 dagen deelnemen.Kortom: bijzondere wandeldagen met een mooie samensmelting van diverse wandelliefhebbers!
De inschrijving voor de 67e Cantharel Internationale 4 Daagse Apeldoorn zal medio januari 2020 worden geopend! 
Meer informatie op de website van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn. Mocht u nog een kamer zoeken met eigen toilet en badkamer? neem contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hebben die dagen speciaal voor onze wandelaars extra vroeg ontbijt en een lunchpakket. In overleg kan er ook in de avond een maaltijd worden geserveerd.