HelloTwello

HelloTwello heeft een milieuvriendelijk natuurhuis en een kleinschalige camping. Het natuurhuis ligt prachtig in het  IJssellandschap dichtbij Deventer waar u in alle rust van uw vakantie kunt genieten. Naast de fraaie ligging er is veel ruimte voor de natuur en voor elkaar. In samenwerking met landschapsbeheer Gelderland is een nieuw inrichtingsplan opgesteld en uitgevoerd. Bij de inrichting is gekeken naar de landschapsstructuren die rond 1900 in het gebied aanwezig waren. Het buitenterrein is ingedeeld naar de natuurlijke inrichting, daardoor heeft het natuurhuis en camping veel charme en ruimte voor de bezoekers.

Het natuurhuis bestaat uit 5 comfortabele tweepersoons slaapkamers waarvan 3 met eigen sanitair, een woonruimte en een professionele  keuken. Het natuurhuis wordt als geheel verhuurd. De mini camping heeft zeer ruime kampeerplaatsen met aparte sanitaire voorzieningen. De kampeerplaatsen liggen op verschillende veldjes omzoomd door heggen. Het gezamenlijk huren van het natuurhuis en kampeerplaatsen is ook mogelijk en zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten voor grotere groepen.

Het natuurhuis heeft een grote vergaderruimte die geschikt is voor zakelijk bijeenkomsten, workshops en cursussen. Maar ook de buitenruimte leent zich goed om met groepen aan de slag te gaan.We kunnen u helpen met het opstellen van een leuk programma. Het afgelopen jaar hebben we zakelijke bijeenkomsten gecombineerd met outdoor activiteiten en bbq workshops. Op de onderstaande buttons kan je klikken naar je interesse.